1. Home
  2. App
  3. Zoek naar een locatie

Zoek naar een locatie

Open het zoekscherm door op de zoekknop in de menubalk onderin het scherm te klikken.

Zoek naar een locatie door een adres of image id in te voeren in de zoekbalk. De zoek resultaten verschijnen onder de zoekbalk. Door op een zoek resultaat te klikken zal het best beschikbaare beeld geopend worden.

Elke keer dat je een locatie zoekt wordt deze locatie toegevoegd aan je locatie lijst, deze zullen verschijnen in de lijst van recente zoekopdrachten (Vorige resultaten), welke zullen verschijnen wanneer je in de zoekbalk typt.

Bijgewerkt op augustus 27, 2019