1. Home
  2. Kaart
  3. Street Smart URL’s samenstellen voor het direct benaderen van beeldmateriaal en locaties
  1. Home
  2. Cyclorama's
  3. Street Smart URL’s samenstellen voor het direct benaderen van beeldmateriaal en locaties
  1. Home
  2. Oblique luchtfoto's
  3. Street Smart URL’s samenstellen voor het direct benaderen van beeldmateriaal en locaties

Street Smart URL’s samenstellen voor het direct benaderen van beeldmateriaal en locaties

Het is met Street Smart mogelijk om URL’s samen te stellen die direct een beeld, gebied of adres benaderen. Deze URL’s kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor integratie met andere applicaties.

Hieronder worden enkele voorbeelden gegeven die de verschillende opties (die aan de ‘q’-parameter meegegeven kunnen worden) illustreren.

Adres
https://streetsmart.cyclomedia.com/streetsmart?q=Van%20Voordenpark%201b,%205301%20KP%20Zaltbommel

Coordinaten
Eén centrumcoördinaat met SRS:
https://streetsmart.cyclomedia.com/streetsmart?q=146203;422866;EPSG:28992
Vier coördinaten met SRS voor een specifiek gebied op de kaart: https://streetsmart.cyclomedia.com/streetsmart?q=139438.62;421168.53;152233.50;426564.69;EPSG:28992

Cyclorama image ID
https://streetsmart.cyclomedia.com/streetsmart?q=5D4U4FUL

Aanvullende opties kunnen aan deze URL worden meegegeven met de imageParams parameter, gescheiden met ‘;’, waarbij het eerste getal de ‘yaw’ is, het tweede getal de ‘pitch’ en het derde getal de horizontale beeldhoek (‘hFov’).
https://streetsmart.cyclomedia.com/streetsmart?q=5D4U4FSO&imageParams=139.76;33.82;60.00

Oblique image ID
https://streetsmart.cyclomedia.com/streetsmart?q=005_0854_00020937_NOB16

Gebruikersnaam in URL
Gebruik je Street Smart gebruikersnaam in de URL om meteen in te loggen.
https://streetsmart.cyclomedia.com/streetsmart/?email=username@domain.com

Bijgewerkt op maart 15, 2023