1. Home
  2. Instellingen
  3. Wachtwoord wijzigen
  1. Home
  2. FAQ
  3. Wachtwoord wijzigen

Wachtwoord wijzigen

Vanaf het dashboard van Street Smart is het mogelijk om je wachtwoord te wijzigen. Dit kan ook vanaf de reset password knop op het inlogscherm.

Je kunt alleen je wachtwoord wijzigen als je gebruikersnaam een geldig e-mailadres is. Neem contact op met onze servicedesk om je gebruikersnaam te laten wijzigen.

Daarnaast moet je geen Single Sign-on gebruiker zijn. Bij SSO kan de eindgebruiker zijn Windows inlogcode ook voor Street Smart gebruiken. Om SSO aan te vragen voor jouw organisatie kan je gebruik maken van dit aanmeldformulier.

Bijgewerkt op februari 21, 2023