1. Home
  2. App
  3. Meldingen

Meldingen

Meldingen met max. 3 foto’s, kunnen worden opgeslagen in de App. Deze meldingen kunnen later ook worden bekeken in Street Smart.

Klik op on het melding ikoon boven aan het scherm om een nieuwe melding te maken.

Zorg dat het rode kruisje op de gewenste locatie staat, door te schuiven met de achtergrond kaart kan de locatie aangepast worden. Klik daarna op ‘Kies locatie’.

In het volgende scherm kan een omschrijving toegevoegd worden en maximaal 3 foto’s.

Door op een van de 3 camera knoppen te drukken kan een reeds opgeslagen foto geselecteerd worden of er kan een nieuwe foto gemaakt worden. Door op het groene kruisje in de foto te klikken wordt de foto verwijderd. Klik vervolgens op ‘Melding opslaan’. De melding met de daarbij geselecteerde foto’s worden opgeslagen.

Door op de melding te klikken opent het meldingsscherm en kunnen de toegevoegde foto’s bekeken worden. Door op een foto te klikken word deze vergroot. Klik vervolgens op het kruisje om weer terug te keren naar de melding.

Klik op het bewerk ikoon om de melding aan te passen of te verwijderen.

Let op: meldingen kunnen alleen worden bewerkt of verwijderd door de persoon die ze heeft gemaakt of door een beheerder.

Bijgewerkt op december 13, 2022