1. Home
  2. App
  3. Switch viewers

Switch viewers

De app start met een OpenStreetMap ingezoomd op je huidige locatie. Je kunt tussen viewers switchen door op de knoppen in de menubalk onderaan de app te klikken.

Zoek naar een locatie
Deze knop opent een scherm met een zoekbalk.

OpenStreetMap viewer
Deze knop opent een viewer met een OpenStreetViewMap kaart. Er wordt ingezoomd op de huidige locatie of de locatie waar je naar keek in een andere viewer.

Luchtfoto viewer
Deze knop opent een viewer met een luchtfoto op de huidige locatie of de locatie waar je naar keek in de vorige viewer.

Cyclorama viewer
Deze knop opent een Cyclorama viewer met een opname dicht bij de huidige locatie of dichtbij het centrum van de kaart van de vorige viewer.

Obliek viewer
Deze knop opent een Obliek viewer met een opname dicht bij de huidige locatie of dichtbij het centrum van de kaart viewer.

Bijgewerkt op december 14, 2021